Descriere
Îți mai amintești mirosul de ardei copți pe plita sobei?
La noi acasă, toamna era una din mâncărurile pe care le consumam cu drag în copilărie.
Ardeii capia se pot atât consuma cruzi, cât și gătiți.
-
Cum îi gătim?
- Supă cremă de ardei capia;
- În delicioasa salată de ardei capia copți;
- Ardei capia umpluți cu brânză, ca aperitiv sau gustare rapid de preparat;
- În frigăruile de pui cu legume diverse;
-
Cum îi păstrăm pe iarnă?
- Murați;
- În zacuscă;
- În savuroasa dulceață de ardei iute și capia;
- Ca atare se pot păstra în congelator, după ce i-ai copt în prealabil;
- Și nu în ultimul rând, în celebra salată de ardei copți la borcan. Pot fi conservați în suc propriu sau în oțet. Rețetele pentru ambele variante le găsești aici.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.