Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.

Quick Comparison
Settings | Busuioc Uscat Bio remove | Izmă Bio remove | Cimbrișor verde Bio remove | Cimbru uscat remove | Mărar uscat remove | Salvie uscată remove | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Image | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
SKU | busuioc-uscat | izma-1 | cimbrisor-1 | cimbru-uscat-4 | marar-uscat-1 | salvie-uscata-2 | ||||
Rating | ||||||||||
Price | 5,00 lei | 3,00 lei | 3,00 lei | 5,00 lei | 5,00 lei | 5,00 lei | ||||
Stock | 24 în stoc | 30 în stoc | 21 în stoc | 18 în stoc | 26 în stoc | |||||
Availability | 24 în stoc | 30 în stoc | 21 în stoc | 18 în stoc | 26 în stoc | |||||
Add to cart | ||||||||||
Description | Busuioc uscat - plic de 20 grame | Izmă | Preț pe legătură | Preț pe legătură | Cimbru uscat | plic de 20 grame | Mărar uscat - Plic de 20 grame | Salvie uscată - plic de 20 grame | ||||
Content | Izma, numită și mentă sălbatică sau izmă bună, este o plantă medicinală cu o aromă răcoritoare și mentolată. Crește liber în locuri mlăștinoase, aproape de râuri și izvoare.Beneficii și utilizare:
| Cimbrișorul verde (Thymus serpyllum), îndrudit cu cimbrul de câmp, este o plantă aromatică folosită atât pentru a da savoare mâncărurilor cât și pentru prepararea ceaiului medicinal.Adesea confundat cu cimbru, cimbrișorul este diferit, are o aromă mai puternică, ușor iute. Înflorește în luna iunie, îl găsim până finalul lui august. Florile sale pot fi roz, ciclamem, mov sau albe. Beneficii și utilizare:
| Cimbrul este o plantă aromatică intens folosită în bucătărie. Cimbrul dă savoare sosurilor pentru paste, nu lipsește de pe pizza, de asemenea e folosit pentru a condimenta salate raw vegane, brânzeturi, preparate gătite cu pește/pasăre.Cimbrul uscat este mai aromat decât cimbrul proaspăt.Cimbrul a fost utilizat încă din Grecia antică în scopuri medicale. Timolul prezent în frunzele de cimbru îi oferă proprietăți antiseptice, antimicrobiene și anticancerigene.Beneficii - cimbru uscat:
| Salvia este o plantă aromatică cu gust amărui, ușor picant. Salvia este intens folosită în bucătăria italiană la sosuri pentru paste, pe salate, pe legume fierte sau pe preparate cu orez.Salvia nu-și diminuează aroma în timpul gătirii. E recomandat să folosești salvie uscată în cantitate redusă ca și condiment, în cantitate mai mare poate deveni amară.Beneficii:
| ||||||
Weight | ||||||||||
Dimensions | Nu se aplică | Nu se aplică | Nu se aplică | Nu se aplică | Nu se aplică | Nu se aplică | ||||
Additional information |
|
|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.