Descriere
Adori aroma busuiocului și ai vrea să te bucuri mai multă vreme de el?
Mai jos am pregătit câteva modalități prin care îl poți conserva.
- Prin uscare:
- Se leagă ramurile de busuioc într-un mănunchi, se atârnă într-un loc uscat, ferit de lumină și se lasă la uscat. Durează circa 3 săptămâni să se usuce.
- Altă metodă de uscare: busuiocul se întinde pe o tavă, pe care a fost pus un prosop curat și uscat.
- Prin congelare:
Spălați frunzele de busuioc, lăsați-le să se usuce de apă, apoi se pot depozita în congelator, în pungi sigilate.
Când aveți nevoie de busuioc îl luați din congelator, tăiați cantitatea dorită. Puteți să-l adăugați chiar și înghețat peste mâncare, nu este obligatoriu să fie dezghețat înainte de a fi gătit.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.