In Stock

Frunze de Cicoare Albă și Roșie Bio

5,00 lei

Preț pe legătură

29 în stoc

Compară
SKU: Cicoare Categorie:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Frunze de Cicoare Albă și Roșie Bio”

Quick Comparison

SettingsFrunze de Cicoare Albă și Roșie Bio removeMix pentru salată Bio removeMărar verde removeUsturoi verde removeBuchet de Lavandă Bio removeVarză Kale Bio remove
Imagemis pentru salatamarar verdeusturoi verdelavandavarzakale
SKUCicoaremix salata-1marar-2usturoi-9lavanda-1kale-1
Rating
Price5,00 lei5,00 lei2,50 lei4,00 lei5,00 lei6,00 lei
Stock

29 în stoc

30 în stoc

49 în stoc

36 în stoc

Availability29 în stoc30 în stoc49 în stoc36 în stoc
Add to cart

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

DescriptionPreț pe legătură
Mix pentru Salată: frunze de Cicoare, frunze de Sfeclă Roșie și frunze de Susai. Poate conține și alte frunze, în funcție de disponibilitate.
Preț pe legătură.
Preț pe legăturăUsturoi verde - 3 fire în legăturăBuchet de lavandăPreț pe legătură
Content

În coșul tău cu legume și fructe proaspete de la țară poți adăuga de acum și Frunzele Mix pentru Salată.

Bogate în nutrienți, frunzele se pot folosi pentru prepararea salatelor raw vegane sau a salatelor rapide cu ingredientele preferate. Conține:
  • Frunze de Cicoare - au un gust ușor amărui, sunt bogate în vitamine și minerale. Pot fi consumate crude (în salate) sau gătite (în supe, borș, omletă);
  • Frunze de Sfeclă Roșie - au un gust acrișor-amărui, sunt bogate în fier, calciu și magneziu. Se pot găti precum spanacul sau se pot consuma crude în salate proaspete;
    • Frunzele de Susai sunt cunoscute și sub numele de lăptucă sau lăptuci. Gustul lor este unul dulceag-ușor amărui când sunt tinere. Bunicii noștri le consumau crude sau cu brânză. Frunzele de susai se pot găti ca spanacul sau consuma crude combinate cu alte legume și verdețuri.
     
Mărarul verde este intens folosit în bucătăria românească și-n cea europeană, dar nu e doar un condiment. Mărarul verde este cunoscut și pentru proprietățile sale curative. Pe de altă parte, în Roma antică mărarul era simbol al norocului.  Pentru a beneficia de calitățile numeroase ale mărarului folosește-l crud pentru a asezona salatele sau adaugă-l pe cartofii la cuptor, în ciorbe - la final sau după ce ai oprit focul. Poți face și supă de mărar.   Beneficii:
  • Frunzele de mărar verde sunt bogate în vitaminele A, C – cu rol important în menținerea unei bune imunități
  • Conținutul de cupru din mărar are rol antioxidant;
  • Împrospătează respirația;
  • Mărarul contribuie la o digestie ușoară;
  • Bogat în fibre, sărac în colesterol, mărarul poate fi folosit și-n dietele de slăbire.

Nutrienți în 100 g de Mărar verde:

43 calorii, 3.5 proteine, 1.1 lipide, 7 carbohidrați, 2.1 fibre. Mărarul verde conține: minerale (sodiu, potasiu, cupru, calciu, fier şi magneziu), vitamine (A și C). 

Usturoiul verde este renumit pentru proprietățile sale curative. Spre deosebire de usturoiul uscat, usturoiul verde e mai puțin iute, mai crocant și mai suculent.

Adaugă în coșul tău cu legume bio și o legătură de ustoroi verde cultivat organic! Pentru a vă bucura la maxim de beneficiile usturoiului de la țară, consumați-l crud, în salate, apretitive reci raw vegane, iar dacă îl gătești adaugă-l abia la final pentru a-și păstra nutrienții.

Beneficii:
  • Usturoiului verde conține fitohormonii care curăță organismul;
  • Întărește sistemul imunitar. Conform studiilor, persoanele care obișnuiesc să consume regulat usturoi verde se feresc de răceli și gripe. Iar în situația de îmbolnăvire, usturoiului verde ajută la o vindecare mai rapidă;
  • Usturoiul verde conține alicină, substanță cu efect antiviral, antiinflamator, antifungic și anticancerigen;
  • Detoxifiază ficatul;
  • Reduce colesterolul.

Nutrienți în 100 g de Usturoi verde:

40 calorii, 2 proteine, 0 lipide, 8 carbohidrați, 4 fibre.

Usturoiul verde conține: vitamine (A1, B1, B2 şi C), minerale (fosfor, sulf, potasiu, siliciu, iod, calciu), și aminoacizi.  

Varza kale este cultivată de peste 2000 de ani, încă de pe vremea romanilor. Mai este numită și borecole sau varza ţăranului. 

Varza kale face parte din familia cruciferelor, la fel ca broccoli, varza clasică, conopida, varza de Bruxelles. Se poate consuma crudă sau gătită sub diverse forme: la aburi, fiartă, sauté, cipsuri crocante la cuptor. Beneficii:
  • Kale, precum și alte plante cu frunze verzi, este bogată în antioxidanți: betacaroten şi flavonoide.
  • O farfurie de kale conține mai multă vitamina C decât o portocală;
  • Bogată în fibre sănătoase;
  • Menține sănătatea oaselor fiind bogată în calciu, fosfor și vitamina K;
Recomandare de depozitare
Se poate depozita circa 5 zile, în frigider, nespălată (spălarea grăbește deteriorarea). Cu cât trec mai multe zile în care stă în frigider, cu atât gustul ei devine mai înţepător.
Aveți și opțiunea de a o congela după o curățare și pregătire prealabilă, aici găsiți instrucțiuni pas cu pas despre cum o puteți congela astfel încât să-și păstreze aroma și proprietățile.
Nutrienți: 42 calorii, 2,8 g proteine, 0,6 g lipide,  1,7 g fibre, 8,3 g carbohidraţi. Conține: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, mangan, Vitamine (A, C, B1, B2, B3, B6, B12, E, K).
Weight
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
legatura

1 legatura

legatura

1

buchet

60-70 fire

legătură

100gr