In Stock

Mărar uscat

5,00 lei

Mărar uscat – Plic de 20 grame

Compară
SKU: marar-uscat-1 Categorie: Etichete: , , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mărar uscat”

Quick Comparison

SettingsMărar uscat removeMărar verde removeCimbru uscat removeRozmarin uscat Bio removeBuchet de Lavandă uscată removeCimbrișor uscat Bio remove
Imagemarar verdecimbruSubstituentlavandaSubstituent
SKUmarar-uscat-1marar-2cimbru-uscat-4rozmarin-uscatlavanda-1cimbrisor-uscat
Rating
Price5,00 lei2,50 lei5,00 lei5,00 lei4,00 lei5,00 lei
Stock

35 în stoc

21 în stoc

15 în stoc

27 în stoc

Availability35 în stoc21 în stoc15 în stoc27 în stoc
Add to cart

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

DescriptionMărar uscat - Plic de 20 gramePreț pe legăturăCimbru uscat | plic de 20 grameRozmarin uscat Bio- plic de 20 grameBuchet de lavandă uscataCimbrișor uscat- plic de 20 grame
ContentMărarul verde este intens folosit în bucătăria românească și-n cea europeană, dar nu e doar un condiment. Mărarul verde este cunoscut și pentru proprietățile sale curative. Pe de altă parte, în Roma antică mărarul era simbol al norocului.  Pentru a beneficia de calitățile numeroase ale mărarului folosește-l crud pentru a asezona salatele sau adaugă-l pe cartofii la cuptor, în ciorbe - la final sau după ce ai oprit focul. Poți face și supă de mărar.   Beneficii:
  • Frunzele de mărar verde sunt bogate în vitaminele A, C – cu rol important în menținerea unei bune imunități
  • Conținutul de cupru din mărar are rol antioxidant;
  • Împrospătează respirația;
  • Mărarul contribuie la o digestie ușoară;
  • Bogat în fibre, sărac în colesterol, mărarul poate fi folosit și-n dietele de slăbire.

Nutrienți în 100 g de Mărar verde:

43 calorii, 3.5 proteine, 1.1 lipide, 7 carbohidrați, 2.1 fibre. Mărarul verde conține: minerale (sodiu, potasiu, cupru, calciu, fier şi magneziu), vitamine (A și C). 

Cimbrul este o plantă aromatică intens folosită în bucătărie. Cimbrul dă savoare sosurilor pentru paste, nu lipsește de pe pizza, de asemenea e folosit pentru a condimenta salate raw vegane, brânzeturi, preparate gătite cu pește/pasăre.

Cimbrul uscat este mai aromat decât cimbrul proaspăt.
Cimbrul a fost utilizat încă din Grecia antică în scopuri medicale. Timolul prezent în frunzele de cimbru îi oferă proprietăți antiseptice, antimicrobiene și anticancerigene.

Beneficii - cimbru uscat:

  • Ceaiul de cimbru este un remediu natural folosit în tratarea tusei, gripei, răcelilor. Găsești rețetă de ceai aici.
  • Folosit pentru gargară, cimbrul împrospătează respirația;
  • Ceaiul de cimbru reglează digestia.
Weight
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
legatura

1 legatura

buchet

60-70 fire