In Stock

Ridiche neagră

8,00 lei

Preț pe kilogram ridiche neagră.

Compară
SKU: ridiche-neagra-10 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Ridichea neagră este cunoscută și consumată încă din Egiptul Antic. În prezent ridichea neagră este prea puțin consumată deși este foarte bogată în mineralele și vitamine, fiind un adevărat aliat al imunităţii.

 

În zilele noastre siropul de ridiche neagră este un cunoscut leac în tratarea și vindecarea tusei și a răcelii.

 

Dacă încă nu te-ai împrietenit cu ridichea neagră, îți recomandăm să încerci salata delicioasă cu ridiche și mere, aperitive sub formă de Pastă de ridiche neagră sau Salată de ridiche neagră și brânză feta.

 

Beneficii:

  • Contribuie la vindecarea hipertiroidismul. Rafanina din ridichea neagră reglează funcția tiroidei;
  • Are rol detoxifiant;
  • Este un remediu natural împotriva pietrelor de la rinichi/fiere;
  • Conține antioxidanți, are efect anticancerigen.

 

 

Nutrienți în 100 de grame:

20 de calorii, 0.7 g de proteine, 5.1 g de carbohidrați, 1.6 g de fibre, 0.1 g lipide.

Ridichea neagră conține: Cupru 9 g, Fibre 10.2 g, Fier 8 g, Magneziu 4.5 g, Potasiu 5.6 mg, Seleniu 6 mg,Vitamina A 8 g, Vitamina B 5 g, Vitamina C 7.8 g, Vitamina E 6 g, Zinc 3.3 mg.

Informații suplimentare

kilogram

1000gr

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ridiche neagră”

Quick Comparison

SettingsRidiche neagră removeȚelină removeCeapă uscată removeDovlecei removeFasole removeMorcovi remove
Imageridiche neagratelinaceapa uscatadovleceifasolemorcovi
SKUridiche-neagra-10telina-8ceapa-uscata-4dovlecei-1fasole-9morcovi-1
Rating
Price8,00 lei5,00 lei8,00 lei15,00 lei20,00 lei10,00 lei
Stock

34 în stoc

52 în stoc

Availability34 în stoc52 în stoc
Add to cart

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Description

Preț pe kilogram ridiche neagră.

Preț pe bucată

Ceapă uscată românească.

Preț pe kilogram. Dovlecei românești.Preț pe kilogram. Fasole uscată.

Cantitate minimă pentru comandă 1 kg

Content

Ridichea neagră este cunoscută și consumată încă din Egiptul Antic. În prezent ridichea neagră este prea puțin consumată deși este foarte bogată în mineralele și vitamine, fiind un adevărat aliat al imunităţii.

  În zilele noastre siropul de ridiche neagră este un cunoscut leac în tratarea și vindecarea tusei și a răcelii.   Dacă încă nu te-ai împrietenit cu ridichea neagră, îți recomandăm să încerci salata delicioasă cu ridiche și mere, aperitive sub formă de Pastă de ridiche neagră sau Salată de ridiche neagră și brânză feta.   Beneficii:
  • Contribuie la vindecarea hipertiroidismul. Rafanina din ridichea neagră reglează funcția tiroidei;
  • Are rol detoxifiant;
  • Este un remediu natural împotriva pietrelor de la rinichi/fiere;
  • Conține antioxidanți, are efect anticancerigen.
    Nutrienți în 100 de grame: 20 de calorii, 0.7 g de proteine, 5.1 g de carbohidrați, 1.6 g de fibre, 0.1 g lipide. Ridichea neagră conține: Cupru 9 g, Fibre 10.2 g, Fier 8 g, Magneziu 4.5 g, Potasiu 5.6 mg, Seleniu 6 mg,Vitamina A 8 g, Vitamina B 5 g, Vitamina C 7.8 g, Vitamina E 6 g, Zinc 3.3 mg.

Bucură-te de beneficiile acestei minunate plante alegând să comanzi online țelină crescută la țară, cât mai natural posibil.

  Idei de preparare: Frunzele proaspete, tulpina și rădăcina le poți folosi în salate, la grătar, în supe/ciorbe ori ca și garnitură la fripturi. Din rădăcină poți face un delicios Piure de țelină, iar din frunze poți face suc.   Beneficii:
  • Conține 25% din aportul zilnic necesar de vitamina K. Vitamina K menține sănătatea masei osoase;
  • Mineralele pe care le conține ajută sistemul nervos și endocrin;
  • Consumul de țelină la bolnavii de Alzheimer ajută la reducerea daunelor neuronale, conform studiilor;
  • Frunzele ei conțin Vitamina C. Folosite în uz extern au efect cicatrizant;
  • Este ideală în diete, are în compoziţie 90% apă, un conţinut bogat în fibre.
  Nutrienți în 100 de grame: 16 Calorii, 3 g de carbohidrați, 1.6 g de fibre, 0.7 g de proteine și 0.2 lipide.  Conține acid folic și minerale: potasiu, sodiu, calciu, mangan, magneziu.   Vezi și alte rădăcinoase - pătrunjelul de rădăcină, păstârnacul, morocvul.
La fel ca usturoiul este un antibiotic natural, un aliment nutritiv, bogat în nutrienți, cu puține calorii. La Gospodărie îți oferă legume proaspete, naturale, netratate chimic, ca tu și familia ta să vă bucurați de beneficiile unei mese gustoase și hrănitoare. Ceapa uscată este recoltată în toamnă și ținută la rece, în cămară. Dacă deocamdată nu ești mare consumator/consumatoare de ceapă crudă poate te conving numeroasele beneficii pe care le are asupra sănătății. O salată cu legume de la țărani, poate fi o idee de cină pe cât de rapidă pe atât de nutritivă și bogată în vitamine.   ! Pentru a scăpa de mirosul specific poți consuma câteva felii de portocală.   Beneficii:
  • La fel ca usturoiul este renumită pentru efectul său antibacterian și anticancerigen;
  • Bunicii noștri foloseau ceapa ca leac împotriva tusei, gripei/răcelii; 
  • Consumul frecvent ameliorează depresia, îmbunătățește calitatea somnului;
  • Menținerea sănătatea pielii și a părului;
  • Sucul proaspăt de ceapă aplicat pe arsurile minore sau pe pișcături de insecte ajută la regenerarea mai rapidă a țesuturilor;
  • Îmbunătăţește sistemului imunitar.
  Nutrienți în 100g: 44 de calorii, 10.1 g carbohidrați, 0 g de grăsimi, 0 g de colesterol, 1.4 g de fibre, 0.9 g de proteine, lipide 0.1. Conține cantitati mici de Vitamina C, B6, calciu, fier, acid folic, magneziu, fosfor, potasiu și antioxidanți. Aici găsești o rețetă cu ceapă de la noi :)
Dovlecelul provine din America Centrală, în prezent este folosit peste tot în lume fiind un aliment bogat în nutrienți, cu o aromă ușoară, ceea ce-l face ușor de integrat în preparatele culinare.
Dovlecelul are substanțe active importante pentru sănătate atât în miez cât și în coajă. Alege dovleceii de la țară, crescuți natural pentru a te putea bucura atât de miezul său cât și de coajă.
Dovlecelul poate fi consumat crud, în salate, iar gătit ca și garnitură sau în tocănițe de legume.
Beneficii:
  • Ajută digestia fiind bogați în apă și fibre;

  • Au efect antiinflamator;

  • Conțin Luteina - cu rol în menținerea sănătății ochilor;
  • Bogați în fibre și apă, săraci în calorii, dovleceii mențin o greutate optimă și pot fi consumați și-n diete.
Nutrienți în 100 de grame de dovlecel:
12 calorii, 2 g de carbohidrați, 1 g de proteine, 0.1 g de lipide, 1 g de fibre, 93% apă. Mai conțin: Vitamine (A, B1, B6, C, K), potasiu, fosfor, mangan, cupru, magneziu, acid folic, zinc, fier, calciu.
Aici găsești o rețetă de spaghete din dovlecel cu pesto de leurdă.

Fasolea este un aliment bogat în proteine de calitate. Motiv pentru care nu ar trebui să lipsească din dieta vegetarienilor sau a persoanelor care țin post. 

  Beneficii:
  • Menține un bun tranzit intestinal fiind bogată în fibre;
  • Este sățioasă fără a avea un aport mare de calorii, ceea ce o face ideală în cure de slăbire;
  • Compușii din ei încetinesc absorția glucidelor în organism. Conține glucide sănătoase, motiv pentru care poate fi consumată și de către personele care au diabet de tip II. În același timp, previre apariția diabetului de tip II;
  • Protejează inima;
  • Este bogată în proteine, consumată alături de orez poate fi un înlocuitor al cărnii;
  • Ajută la detoxifierea organismului;
  • Are un conținut ridicat de magneziu. Magneziu susține sănătatea mușchilor.
 

Nutrienți în 100 de grame de fasole uscată:

303 de calorii, 22.3 g de proteine, 47.7 g de carbohidrați, 12 g de fibre, 1.7 g lipide. Conține: Vitamine din grupul B, C, E, K și molibden.  Vezi și ceapa uscată. Merg de minune împreună!

În coșul cu legume sunt nelipsiți morcovii de la țară. 

Fie că îi consumi cruzi, fie în supe/ciorbe, sote, sau chiar în celebrul tort de morcovi, sunt bogați în Vitamina A și fibre, te ajută să-ți menții pielea frumoasă. Uite aici și o rețetă a Jamilei pentru o prăjitură cu deliciosul morcovior. Beneficii:
  • Conținutul bogat de betacaroten și Vitamina A îmbunătăţește vederea;
  • Sunt bogaţi în antioxidanţi, au efect antirid;
  • Sunt de ajutor în alăptare. Consumul de morcovi îmbunătăţeşte calitatea laptelui matern;
  • Bogați în potasiu, ajută la menținerea tensiunii arteriale sub control;
  • Ideali în diete. 100 de grame de morcov conţin aproximativ 41 calorii. Induc senzaţia de saţietate şi menţin tractul intestinal sănătos.
 
  • Curăță dinții. Nu doar că sunt o gustare delicioasă și sănătoasă, dar și acţionează ca un abraziv natural asupra dinților, eliminand resturile alimentare şi placa bacteriană.
  Nutrienți în 100 de grame: 41 calorii, 0.93 g proteine, 0.24 g lipide, 9.58 g carbohidrați, 2.8 g fibre, 4.74 g zaharuri, 33 mg calciu, 12 mg magneziu, 35 mg fosfor, 320 mg potasiu, 69 mg sodiu, 6706 UI vitamina A, 5.9 mg vitamina C, 19 µg acid folic.
Weight
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
kilogram

1000gr

bucata

1 bucata medie

kilogram

1000gr

kilogram

1000gr

kilogram

1000gr

kilogram

1000gr