In Stock

Varză Kale Bio

6,00 lei

Preț pe legătură

36 în stoc

Compară
SKU: kale-1 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Varza kale este cultivată de peste 2000 de ani, încă de pe vremea romanilor. Mai este numită și borecole sau varza ţăranului. 

Varza kale face parte din familia cruciferelor, la fel ca broccoli, varza clasică, conopida, varza de Bruxelles. Se poate consuma crudă sau gătită sub diverse forme: la aburi, fiartă, sauté, cipsuri crocante la cuptor.

Beneficii:

  • Kale, precum și alte plante cu frunze verzi, este bogată în antioxidanți: betacaroten şi flavonoide.
  • O farfurie de kale conține mai multă vitamina C decât o portocală;
  • Bogată în fibre sănătoase;
  • Menține sănătatea oaselor fiind bogată în calciu, fosfor și vitamina K;
Recomandare de depozitare
Se poate depozita circa 5 zile, în frigider, nespălată (spălarea grăbește deteriorarea). Cu cât trec mai multe zile în care stă în frigider, cu atât gustul ei devine mai înţepător.
Aveți și opțiunea de a o congela după o curățare și pregătire prealabilă, aici găsiți instrucțiuni pas cu pas despre cum o puteți congela astfel încât să-și păstreze aroma și proprietățile.

Nutrienți: 42 calorii, 2,8 g proteine, 0,6 g lipide,  1,7 g fibre, 8,3 g carbohidraţi.

Conține: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, mangan, Vitamine (A, C, B1, B2, B3, B6, B12, E, K).

Informații suplimentare

legătură

100gr

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Varză Kale Bio”

Quick Comparison

SettingsVarză Kale Bio removeLobodă removeRucola bio removeSpanac de frunză Bio removeCeapă verde removeMărar verde remove
Imagevarzakalelobodaspanacfrunzeceapa verdemarar verde
SKUkale-1loboda-3rucolaspanac-frunza-1ceapa-verde-8marar-2
Rating
Price6,00 lei2,50 lei15,00 lei5,00 lei3,00 lei2,50 lei
Stock

36 în stoc

5 în stoc

30 în stoc

49 în stoc

Availability36 în stoc5 în stoc30 în stoc49 în stoc
Add to cart

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

Adaugă în coș

DescriptionPreț pe legăturăPreț pentru 1 legătură de lobodă.pret pentru caserola de 100gr
  1. Spanac de frunză. Preț pe legătură/200gr
Preț pe legătură | 4-5 fire ceapă verde în legăturăPreț pe legătură
Content

Varza kale este cultivată de peste 2000 de ani, încă de pe vremea romanilor. Mai este numită și borecole sau varza ţăranului. 

Varza kale face parte din familia cruciferelor, la fel ca broccoli, varza clasică, conopida, varza de Bruxelles. Se poate consuma crudă sau gătită sub diverse forme: la aburi, fiartă, sauté, cipsuri crocante la cuptor. Beneficii:
  • Kale, precum și alte plante cu frunze verzi, este bogată în antioxidanți: betacaroten şi flavonoide.
  • O farfurie de kale conține mai multă vitamina C decât o portocală;
  • Bogată în fibre sănătoase;
  • Menține sănătatea oaselor fiind bogată în calciu, fosfor și vitamina K;
Recomandare de depozitare
Se poate depozita circa 5 zile, în frigider, nespălată (spălarea grăbește deteriorarea). Cu cât trec mai multe zile în care stă în frigider, cu atât gustul ei devine mai înţepător.
Aveți și opțiunea de a o congela după o curățare și pregătire prealabilă, aici găsiți instrucțiuni pas cu pas despre cum o puteți congela astfel încât să-și păstreze aroma și proprietățile.
Nutrienți: 42 calorii, 2,8 g proteine, 0,6 g lipide,  1,7 g fibre, 8,3 g carbohidraţi. Conține: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, mangan, Vitamine (A, C, B1, B2, B3, B6, B12, E, K).

Alege loboda de la țărani, din culturi organice, pentru a beneficia de această minunată plantă.

Este o plantă minune, are de două ori mai multă vitamina C decât lâmâia sau kiwi.   Beneficii:
  • Fiind bogată în vitamina C, are efect stimulator asupra sistemului imunitar;
  • Are proprietăți laxative;
  • Este folosită în tratarea icterului;
  • Aplicată extern, are efect cicatrizant asupra rănilor minore;
  • Prin conținutul de fier, combate anemia.
Nutrienți în 100 g: 19 calorii, 1.7 proteine, 0 lipide, 3 carbohidrați, 1.5 fibre. Conține: vitamine (C, K), calciu, magneziu, fosfor, fier, carotenoizi, proteine, zinc, seleniu, triptofan şi fibre.  Ce zici de o ciorbă din planta asta minunată?
Mărarul verde este intens folosit în bucătăria românească și-n cea europeană, dar nu e doar un condiment. Mărarul verde este cunoscut și pentru proprietățile sale curative. Pe de altă parte, în Roma antică mărarul era simbol al norocului.  Pentru a beneficia de calitățile numeroase ale mărarului folosește-l crud pentru a asezona salatele sau adaugă-l pe cartofii la cuptor, în ciorbe - la final sau după ce ai oprit focul. Poți face și supă de mărar.   Beneficii:
  • Frunzele de mărar verde sunt bogate în vitaminele A, C – cu rol important în menținerea unei bune imunități
  • Conținutul de cupru din mărar are rol antioxidant;
  • Împrospătează respirația;
  • Mărarul contribuie la o digestie ușoară;
  • Bogat în fibre, sărac în colesterol, mărarul poate fi folosit și-n dietele de slăbire.

Nutrienți în 100 g de Mărar verde:

43 calorii, 3.5 proteine, 1.1 lipide, 7 carbohidrați, 2.1 fibre. Mărarul verde conține: minerale (sodiu, potasiu, cupru, calciu, fier şi magneziu), vitamine (A și C). 
Weight
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
legătură

100gr

legatura

1

legatura

200gr

legatura

1

legatura

1 legatura