La Gospodărie, care administreaza domeniul www.lagospodarie.ro respecta confidentialitatea datelor dvs. si doreste ca informatiile personale sa ramana protejate. Pentru a afla mai multe informatii va rugam sa cititi politica noastra de confidentialitate.

 

Politica de confidentialitate explica optiunile dvs. in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si divulgarea informatiilor personale. Astfel, prin vizitarea magazinului online www.lagospodarie.ro , direct sau prin intermediul altui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate.

 

A). COLECTAREA DE INFORMATII

lagospodarie.ro colecteaza informatii de la dvs. in mai multe modalitati prin intermediul acestui website (atunci cand doreste sa actualize website-ul pentru a facilita navigarea si accesul la informatii, atunci cand va ajuta sa gasiti mai rapid, informatiile, produsele si serviciile necesare, atunci cand doreste atentionarea dvs. asupra noilor informatii, produse si servicii pe care le oferim s.a.m.d) . Un scop in colectarea de informatii personale este de a oferi servicii eficiente si calitative.

 

Aceste informatii personale sunt utilizate in scopul facturarii, pentru a indeplini comenzile dvs. online, pentru a putea comunica si pentru scopuri interne de marketing (ex. Newsletter). Daca vom intampina probleme in momentul procesarii comenzi, vom folosi datele dvs. personale pentru a va contacta.

 

Daca aveti sub 18 ani, va rugam sa nu ne prezentati nicio informatie cu caracter personal si sa cereti ajutorul unui parinte sau tutore.

 

Comentariile/Review-uri la produse. Magazinul nostru permite optiunea de a posta pareri, opinii, recenzii despre produse. Pentru a posta un comentariu, este nevoie sa va inregistrati si sa fiti logat in cont. De asemenea, orice alte informatii personale pe care le prezentati in comentariu vor putea fi citite sau utilizate de catre alti vizitatori ai magazinului online lagospodarie.ro. Nu suntem responsabili pentru informatiile personale pe care doriti sa le postati, ca parte din opinia dvs.

 

B). UTILIZAREA INFORMATIILOR

Utilizarea interna a informatiilor si comunicarea cu dvs. Magazinul nostru online, lagospodarie.ro, foloseste informatiile personale pentru a procesa comanda si pentru a oferii servicii clientilor.

 

De asemenea, lagospodarie.ro va trimite un e-mail de confirmare atunci cand va inregistrati pe www.lagospodarie.ro.

 

Permite intotdeauna dezabonarea de la e-mailurile viitoare. Nu veti putea renunta la e-mailurile prin care sunteti anuntat de confirmarea, procesarea, livrarea comenzilor dvs.

 

Utilizarea externa a informatiilor si comunicarea in aceste situatii cu dvs. LaGospodarie nu vinde, nu inchiriaza si nu divulga in alt mod informatiile dvs. personale sau financiare catre alte persoane sau entitate juridica.